Trouwvervoer nodig?

Dat is zo geregeld bij Taxi Huizen!

slechts €65,- p/uur incl. btw!

Wie gaat trouwen wil natuurlijk alles tot in de puntjes geregeld hebben. Dus ook het vervoer van en naar uw bruiloft! U kunt hiervoor de luxe BMW 730Ld  huren, inclusief airco, luxe interieur en privé chauffeur. Hiervoor rekenen we gewoon de normale taxitarieven.

Wij verzorgen trouwvervoer in  luxe, moderne auto’s.

Met onze luxe auto’s rijdt u dus niet alleen in stijl, maar ook voordelig! Heeft uw gezelschap ook vervoer nodig? Met onze luxe taxibusjes én chauffeur is dat geen enkel probleem. Zo zorgen wij ervoor dat u en uw gezelschap de hele dag vervoer heeft op deze feestelijke dag.

 Trouwauto huren

  • Een nieuwe BMW 730Ld  als trouwauto huren, een uitstekende keuze!
  • Sinds de oprichting van ons bedrijf  hebben wij het trouwvervoer van vele bruidsparen mogen verzorgen door heel Nederland
  • Ons bedrijf is gevestigd in Huizen, zodat wij vanuit ’t Gooi met het verhuur van onze luxe voertuigen niet alleen in de binnen regio rijden, maar ook voor het huren van een auto in omliggende provincies zoals Amsterdam (Randstad), Utrecht of Den Haag zijn wij geen onbekende.
  • Wij staan bekend om onze vakbekwame chauffeurs en vaste lage tarieven.
  • Door onze ruime ervaring dragen wij op uw trouwdag bij aan een ontspannende dag, zodat U optimaal van de dag kunt genieten
  • U bent van harte welkom om op afspraak de trouwauto te bekijken en evt. fotoboeken van eerdere bruidsparen te bewonderen.

Ontdekken of wij ook aan jouw unieke wensen gehoor kunnen geven? Neem vandaag nog contact met ons op.